De nieuwe school

Bij de nieuwbouw was het authentieke uiterlijk van het oude gebouw de basisgedachte. Een oorspronkelijke uitstraling, gestoken in een duurzame, moderne jas. Een fijne splinternieuwe school met een ruime ondergrondse gymzaal en een geweldige centrale ruimte middenin, die als aula maar ook als speelzaal zal kunnen dienen. Of als extra ruimte om kinderen af en toe in te laten werken. Dankzij de ondergrondse gymzaal kon naast een aula, ook ruimte gecreëerd worden voor een licht atelier met enorme ramen, waar de leerlingen creatief aan de slag kunnen straks.

In oktober 2016 zijn de deuren van onze nieuwe school open gegaan. Een feestelijk moment waar wij samen uitgebreid bij stil hebben gestaan. U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.