Openingsfeest nieuwe school

Op donderdag 13 oktober 2016, iets meer dan twee jaar na de verschikkelijke brand, is de nieuwe Bos en Duinschool feestelijk in gebruik genomen.

Het gehele Bos en Duin schoolteam liet genodigden zien hoe prachtig en praktisch de nieuwe school geworden is.

Met het ontkurken van de champagne maakte directeur Astrid Kaandorp de opening officeel.

Daarna volgde een ronde door de school met de nieuwe lokalen.

En de ruime ondergrondse gymzaal.

Daarna ging iedereen naar het Dorpshuys in Bloemendaal, waar ook de ouders zich verzameld hadden voor een spetterend openingsfeest.

Nadat de mensen die zich enorm ingezet hebben om de nieuwe Bos en Duinschool te realiseren in het zonnetje waren gezet ...

... was het tijd om te swingen op heerlijke muziek.

Daarmee kreeg het openingsfeest van de nieuwe Bos en Duinschool een prachtige afsluiting. En kunnen de kinderen eindelijk weer in hun echte, eigen school de lessen volgen.