Digiduif

Snelle en heldere communicatie tussen ouders en school is essentieel. Om u snel en direct te kunnen informeren over ontwikkelingen en activiteiten rondom de school hebben wij het efficiënt werkende platform ‘Digiduif’ geïmplementeerd.

Digiduif
Met behulp van Digiduif kunnen wij zowel via email als SMS met ouders communiceren. In digiduif vindt u de schoolkalender en plannen we de 10 minuten gesprekken in. U vindt er ook alle nieuwsbrieven die tevens via digiduif per mail worden gestuurd. De leerkrachten schrijven wekelijks een nieuwsbrief voor de ouders waarin ze alle praktische (vanuit de schooltas) en inhoudelijke (vanuit het klaslokaal) zaken communiceren. Op die manier blijft u als ouder nauw op de hoogte van wat er in en om de klas speelt. Een keer per maand worden schoolbrede ontwikkelingen op dezelfde manier via een nieuwsbrief aan u gecommuniceerd.

Digiduif bevat veel voordelen waar we dagelijks profijt van hebben, zoals:

- snel en direct contact via email en SMS (bij zaken met spoed)

- nooit meer berichten kwijt raken dankzij een online archief

- inzicht in contactgegevens van ouders van klasgenoten

- een duidelijk activiteitenoverzicht middels de online schoolkalender

Om Digiduif te kunnen gebruiken dient u een account aan te maken. Van school krijgt u een activeringscode waarmee u zichzelf en uw kind kunt aanmelden op de site www.digiduif.nl.

Op één account kunt u meerdere kinderen toevoegen.

Link naar: https://mijn.digiduif.nl / info aanmelding ww kwijt