Lesrooster
De lessen starten iedere ochtend om 8.30 uur. De deuren gaan 10 minuten voor aanvang van de lessen open. De lestijden voor de verschillende groepen zijn als volgt:

Maandag, dinsdag en donderdag:
8.30 - 14.45 uur

Woensdag:

Vrijdag:
groep 1 t/m 3: 8.30 – 12.00 uur
groep 4 t/m 8: 8.30 – 14.45 uur

Doorlopend rooster
De Bos en duinschool hanteert een doorlopend rooster wat betekent dat de kinderen tijdens de middagpauze overblijven op school. Een team van roulerende pleinwachtouders zorgt tijdens de pauze, samen met een groep leerkrachten van Les Petits (die ook de naschoolde opvang verzorgt) dat het veilig is op het plein en problemen, waar nodig, opgelost worden. De pleinwachtvaders/moeders hebben gemiddeld 1x per 4 weken wacht en ontvangen hiervoor een kleine vergoeding. Leuk om te zien hoe uw kind zich tijdens de pauze op het schoolplein beweegt tussen vriendjes en vriendinnetjes.