Ouderportaal

Snelle en heldere communicatie tussen ouders en school is essentieel. Om u snel en direct te kunnen informeren over ontwikkelingen en activiteiten rondom de school hebben wij het efficiënt werkende platform ‘ParnasSys’ geïmplementeerd.

ParnasSys en Parro
Met behulp van Parro kunnen wij via berichten met ouders communiceren. In Parro vindt u de schoolkalender en plannen we de 10 minuten gesprekken in. U vindt er ook alle nieuwsbrieven. Het team stuurt twee wekelijks een nieuwsbrief voor de ouders waarin ze alle praktische en inhoudelijke zaken communiceren. Op die manier blijft u als ouder nauw op de hoogte van wat er in en om de klas speelt.

Om Parro te kunnen gebruiken dient u een account aan te maken. Van school krijgt u een activeringscode waarmee u zichzelf en uw kind kunt aanmelden. Op één account kunt u meerdere kinderen toevoegen.